Apparaten en accessoires
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
Gebakken tomaten
-
uien gehalveerd100 g
-
knoflookpoeder1
-
bruine suiker1 tl
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
verse tijm geplukt6 takjes
-
olijfolie50 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Walnotenrisotto en afwerking
-
walnoten, gehalveerd80 g
-
ui gehalveerd100 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst bv. Carnaroli of Arborio (12-15 minuten kooktijd)320 g
-
water800 g
-
1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), vegangroentebouillonpasta vegan1 ½ tl
-
zout½ tl
-
gemalen peper½ tl
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
verse tijm om te garneren2 takjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
11 g
Calorieën
2767 kJ /
661 kcal
Vetten
36 g
Vezels
4.4 g
Koolhydraten
71 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Pompoenrisotto met spek
25min
Green Godess Salade
20min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Gele paprika shakshuka met avocado
25min
Rucola taart
Geen beoordelingen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50min
Zalm en venkel risotto
25min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min